Британският рапър и топ музикален продуцент Skepta пристига в Пловдив с хитовете,

...
Британският рапър и топ музикален продуцент Skepta пристига в Пловдив с хитовете,
Коментари Харесай

TOП ХИП-ХОП И ГРАЙМ ЗВЕЗДАТА SKEPTA В ПЛОВДИВ НА 15 ЮЛИ

Британският рапър и топ музикален продуцент Skepta пристига в Пловдив с шлагерите, оформили цяла хип-хоп и грайм ера, с цел да се качи на сцената на Гребната база на 15 юли за своето първо присъединяване пред българската аудитория. Билетите за концерта на Skepta са в продажба на  на цени от 50 до 100 лева

Определяйки стандартите освен за музиката в родната си Англия, само че и за цялата модерна английска просвета по света, Skepta се утвърждава като един от най-важните и авторитетни актьори в музикалната промишленост през днешния ден. Благодарение на истинското си звучене и завладяващите и цялостни с сила осъществявания и като продуцент, и като Министерски съвет, Skepta увлича многочислена и многообразна аудитория. С редица сполучливи песни, измежду които Shutdown, No Security, All Eyes On Me, Man, Nirvana и други, рапърът получава три номинации за премиите BRIT и печели премия Mercury за албум на годината за Konnichiwa през 2016.

Повече от петнадесет години, откогато изгрява на сцената, гладът и желанието на Skepta за опити и различни форми на изява не са намалели. През 2020 издава Insomnia, съвместнoто си LP с английските актьори Chip и Yung Adz. Суровият му почтен емблематичен тон намира елементарно нова аудитория посредством топ колаборации с A$AP Rocky, Drake, Pharrell Williams, Kanye West, Blood Orange, Wiz Khalifa и изпълнявайки впечатляващи лайв сетове по целия свят. Най-после Skepta нашествието доближи и до България за първия си сет у нас като част от SOLAR PLOVDIV 2022.

Skepta е от артистите с позитивно въздействие и добър образец за своите почитатели и оттатък чисто музикалния аспект. Роденият в нигерийско семейство с четири деца като Joseph Junior Adenuga, той не не помни корените си и през 2016 в ролята си на културен дипломат, оказва помощ на татко си да построи детска площадка в Нигерия за локални деца с концепцията да открият своите нови гении. Skepta участва и в основаването на юношески музикален център в родния си град Тотнъм в Северен Лондон.

Билетите за концерта на Skepta са в продажба на  и са на цени от 50 до 100 лева Проектът е част от програма  на .

Още информация може да намерите в , както и на festteam.bg и yaltaclub.com.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР